Veelgestelde vragen

 1. Kan ik mijn Concorde rechtstreeks bij jullie bestellen?
  Onze Concorde fietsen worden exclusief verkocht via Concorde dealers. Rechtstreeks uw nieuwe fiets kopen is niet mogelijk. Informeer naar een dealer bij u in de buurt.
 2. En als ik reserve-onderdelen nodig heb of een servicebeurt wil laten uitvoeren?
  Uw Concorde dealer kan u voorzien in alle nodige reserve- en vervangingsonderdelen. Daarnaast kan hij u helpen bij het monteren van deze onderdelen. Voor onderhoudsbeurten of het afstellen van uw fiets is ook uw dealer de aangewezen persoon.
 3. Welke maat fiets heb ik nodig?
  Omdat elk lichaam anders is, is het bijna onmogelijk om passend maatadvies te geven via internet. Daarom nodigen we u graag uit bij één van de Concorde dealers om u te laten opmeten. Samen met de dealer kunt u dan de juiste framemaat bepalen.
  Mocht u last hebben van blessures dan adviseren wij om een professionele fietsmeting uit te laten voeren.
 4. Hoe lang is de levertijd van mijn nieuwe Concorde?
  Elke Concorde wordt op bestelling met de hand geassembleerd. Op die manier kunnen wij uw fiets exact passend voor u opbouwen. Hierdoor kan de levertijd enigszins variëren. Voor exactere levertijd-informatie kunt u contact opnemen met uw dealer.
 5. Ik heb een probleem met mijn Concorde. Kan ik daarvoor bij u terecht?
  Het is altijd vervelend als u problemen heeft met uw racefiets. Om u snel van dienst te kunnen zijn, staat de Concorde dealer voor u klaar. Hij heeft de kennis en vakkundigheid in huis om u snel weer op weg te kunnen helpen.
 6. Hoe lang zijn de garantietermijnen voor mijn Concorde?
  De garantietermijnen staan beschreven in de meegeleverde handleiding.
 7. Hoe dien ik een garantieclaim in?
  Mocht er een defect ontstaan aan uw fiets en u vermoedt dat dit in aanmerking komt voor garantie, dan kunt u contact opnemen met uw Concorde dealer. De dealer zal als eerste uw aanvraag beoordelen. Wanneer hij denkt dat het een productiefout betreft, treedt hij in contact met ons. Samen met de dealer zullen wij vaststellen of er sprake is van garantie.
  De beoordeling van uw dealer betekent niet automatisch dat garantie door ons wordt toegekend. Voor een definitieve beoordeling kan het nodig zijn dat de dealer de onderdelen naar ons instuurt.